Universal studios <3

Så himla underbart! För er som inte vet vad universal studios är så det dom som har gjort jättemånga filmer och serier som bla hajen, jurassic park, the breakfast club, grinchen, flintstones, desperate housewifes, simpsons, fast and furius, dumma mej och över 100 andra saker! Ni känner säkert igen att i början av filmer är det en jordglob spm lyser och snurrar typ, det är universal studios!

En sak man kunde göra där va åka olika bergochdalbanor som jurassic park, simpsons, reveng of the mummy (läskigaste jag någonsin åkt!) och massa annat! The simpsons ride var nog den coolaste bergochdalbanan jag åkt för man satt lixom i en vagn och runt om en var stora 3d skärmar som på cosmonova, så åkte man runt i filmen lixom! Och vagnen rörde på sig så det kändes som om man åkte på ett spår i världens nerförsbacke fast egentligen var det bara vind och att vagnen lutade!

Sämst förklaring någonsin men det är svårt! XD
En annan rolig sak var studio tour! För det är ju på universal studios dom filmar in alla filmer så där hade dom liksom byggt upp new york, texas, mexico och massa andra städer och hus, vissa saker kände man igen från filmerna som desperate housewifes husen! Och en annan rolig sak var att man fick vara med om världens bästa 3d 360 upplevelse, asså det var världesn bästa, inte bara enligt mig! Man åkte ett i en rör med ett tåg och rörets väggar var en 3d skärm så och så kom dinosaurier och bet och skakade vagnen och det kändes som man föll flera hundra meter med vagnen!!

Sen fick man göra MASSA andra sjukt coola grejer så om ni någon gång åker till usa MÅSTE ni till universal studios! En upplevelse man aldrig glömmer!

En sak man kunde göra där


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0