Universal studios <3

Så himla underbart! För er som inte vet vad universal studios är så det dom som har gjort jättemånga filmer och serier som bla hajen, jurassic park, the breakfast club, grinchen, flintstones, desperate housewifes, simpsons, fast and furius, dumma mej och över 100 andra saker! Ni känner säkert igen att i början av filmer är det en jordglob spm lyser och snurrar typ, det är universal studios!

En sak man kunde göra där va åka olika bergochdalbanor som jurassic park, simpsons, reveng of the mummy (läskigaste jag någonsin åkt!) och massa annat! The simpsons ride var nog den coolaste bergochdalbanan jag åkt för man satt lixom i en vagn och runt om en var stora 3d skärmar som på cosmonova, så åkte man runt i filmen lixom! Och vagnen rörde på sig så det kändes som om man åkte på ett spår i världens nerförsbacke fast egentligen var det bara vind och att vagnen lutade!

Sämst förklaring någonsin men det är svårt! XD
En annan rolig sak var studio tour! För det är ju på universal studios dom filmar in alla filmer så där hade dom liksom byggt upp new york, texas, mexico och massa andra städer och hus, vissa saker kände man igen från filmerna som desperate housewifes husen! Och en annan rolig sak var att man fick vara med om världens bästa 3d 360 upplevelse, asså det var världesn bästa, inte bara enligt mig! Man åkte ett i en rör med ett tåg och rörets väggar var en 3d skärm så och så kom dinosaurier och bet och skakade vagnen och det kändes som man föll flera hundra meter med vagnen!!

Sen fick man göra MASSA andra sjukt coola grejer så om ni någon gång åker till usa MÅSTE ni till universal studios! En upplevelse man aldrig glömmer!

En sak man kunde göra där


Santa barbra!! :D

Nu är vi framme i santa barbra och har gått runt lite på stan och varit på stranden! Nu är vi på hitellet och det är jättefint!
Har dock huvudvärk och nackspärr men jag kör på XD ska snart ut och bada i poolen :D

Har helt glömt att berätta om universal studios i hollywood som vi var på igår! Sjukt häftigt!! Berättar i ett nytt inlägg! :D

Santa barbra beach!


Nu lämnar vi LA

Vet inte vad som har hänt med los angeles, iallafall inte venice beach.. På hotellet så dom typ "dont go out, there is only freaks there" haha och det är de..
Bara utrliggare som skriker hela nätterna!! Egentligen skulle vi lämnat la i kväll men vi åker nu istället!
Till santa barbra där vi fyrar nyår :D


Sidewalk café, dimma och uteliggare...

Utomhus är dimman hur tjock som helst!! Man kan knappt se några meter framför sig och då är överdriver jag inte ens! Så går man längs vägen vid stranden på venice beach och på sidorna sitter uteliggare och bah "hi ladies, i love u" sjukt läskigt XD
Vi gick iallafall hela vägen till sidewalk café, har ätit där förut en gång och det är väll sådär..

Sen köpte jag lite godis så nu ligger jag och äter o kollar på project runway!! :)

Köket i hotellrummet XD


Äntligen LA

Nu är vi framme i LA! Har ett sjukt fint hotell med fönster mot stranden!! Ska ut och äta eller beställa take away! Har köpt 2 raloh lauren pikéer idag men en är till julia hihi!
Pusspuss


Roadtrip!!!!

Hela gårdagen var jag i poolen och badade och solade, grymt!!

Idag åker vi på roadtrip! Okej kanske inte riktigt men vi ska åka härifrån san diego upp längst kusten till san fransisco! På vägen ska vi stanna och på i los angeles och santa barbra, där ska vi även fyra nyår!! Sen ska vi stannna på massa andra småställen också och jag ska försöka blogga ändå!

Nu ska vi åka till carlsbad som är ett outlet köpcentrum med ralph lauren, juicy cotour, gant, gucci och maaassa annat! :D sen åker till los angeles och bor i ett hus på stranden med larbys! :D
Bloggar sen!!

Hejdå la jolla, san diego och pacific beach! Ses om något år! XD


I'm in love with california! <3


Köpt idag!

Idag i fashion valley köpte jag:
En vit kabeltröja på hollister.
En rosa t-shirt från hollister.
En vit långärmad tröja från abecrombie.
En vit t-shirt från abecrombie.

Sen fikade vi på starbucks, standard... Och så åt vi på cheesecake factory, LOVE!! Jag åt nachos, det var en förrätt men den var hur stor som helst, dubbelt så stor som det största man kan få på en svensk resturang! Hehe jag orkade typ 1 tjugondel av maten XD


HAHA älskar att jag börjar snacka med min randoms på wordfeud!!


It's always sunny in philadelphia!

Sitter och kollar på It's always sunny in philadelphia, tror jag det heter.. Ska ladda ner alla säsonger när jag kommer hem för älskar det programmet! Hehe ;)
Nu har jag ätit middag och så och ska chilla resten av kvällen.. Kanske blir något dopp i poolen men tror inte jag orkar, är fortfaranda jetlagad som tusan XD
Imorgon blir det fashion valley med nora, line och janina och självklar alla andra i familjerna!

Ursäkta för SÄMST kvalite på bilden men det är iallafall fashion valley, ett jätte stort utomhus köpcentrum i point loma, san diego!



Åh vilken underbar dag!!

I morse åkte vi ner till pacific beach och träffade larbys! Vi köpte kaffe och så, jag köpte en chai latte som vanligt.. Sen gick vi ut på piren och jag fotade surfarna, är riktigt nöjd med några av fotona! Sen kollade vi på deras hotell med utsikt över havet!
Sen tog vi bilen till la jolla shores, som är den jättefina stora stranden i la jolla! Där åt vi, fikade och lekte på en skittolig lekpark XD
Sen åkte vi upp till soledad mountain där vi bor, det är ett stort berg mitt i la jolla med helt sjuukt stora och fina hus, på berget står en staty med och från den platsen är utsikten UNDERBAR!! Åt ena hållet ser men skyskraporna i san diego, åt andra sidan bara lajolla shore och havet och åt sista sidan bergen mot los angeles!
Sen åkte vi hem och badade, självklart med hanna, nora och line som är ungefär lika gamla som oss!

Hoppas ni orkade läsa allt! :D


Dagens outfit- mission bay!

Idag ska vi till mission bay och tröffa larbys som igår flög in till san diego från new york!

Outfiten:
Tröja från victoria secret
Shorts mias gamla
Uggs bearpaw


Grym juldag!

Grym juldag än så länge! Efter frukosten och paketöppningen åkte tally, zach och eric hem så då gick jag och janina ut och spelade basket och sen badade vi! Vi har säkert badat i 3-4 timmar nu.. Vi körde även volleyboll i poolen, helt galet roligt! Jag, janina och virgil stog på det grunda och mia, jonte, pappa, william, jacob stog på det djupa.. Vi vann alla matcher :p

Nu har jag duschat och om nån timma blir det julmiddag med med kalkonen som gjordes i förrigår..


Bilen


Grym juldag än så länge!

Först idag åt vi frukost och sen öppnade vi paketen för ingen orkade vänta.. Jag fick blandannat en jättefin abecrombie skjorta av eva och virgil och en digital fotoram av mamma och pappa!
Såå gulligt att när vi kom till julgranen var det hur mycket paket som helst och då börjar zach storgråt och skrika NOOOOO!! Haha vet inte varför..
Eva fick ett jättelitet paket, som skulle vart choklad i men så öppnar hon och i ligger ett par nycklar och så går hon ut och där står en helt ny bil! Haha självklart börjar hon gråta och säger typ "no its to much, you gotta be kidding me" haha :p

Bild på bilen kommer i nästa inlägg för batterierna dör snart!!


I julstrumpan!

Nu har jag hämtat min julstrumpa som eva gjort, detta var i..
Sportbh typ
Trosor
2 twix bigpack
2 tridenst tuggumipacket
2 små parfymer
2 sephora lipgloss
Bodylotion
Reeses peanutbuttercups
Sephora nagellack
2 paket hershey choklad
Fin choklad
Choklad kulor
Lipgloss med polka lukt

TACK <3
lägger upp bild strax!


Julafton snart över!

Vet att julafton varit över i kanske 4-5 timmar i sverige men den är snart över här också, eller om typ 4 timmar..
Imorgon är det juldagen och det är då vi egentligen firar när vi är här, men eftersom dom jag bor hos mamma är svensk så firar dom både juldagen och julafton!

Så dagen har firats med god mat och tally, eric och zach kom och hälsade på, dom kommer även imorgon, och jag vet att ni inte vet vilka någon av dom personerna är man kan berätta sen. Men zach eller zachary som han egentligen heter är väll typ 4 år och är såå gullig!

Nu kollar jag på phineas och ferb flr jag är så jäkla trött, det är väll helt okej..


Hägendaz chailatte :O

Sitter och äter chai latte glass! Haha det är faktist riktigt gott! :)


Solar vid poolen på julafton..

Just nu ligger jag vid poolen och snart ska jag spela lite basket me janina, mina bröder och sysslingar är nere på lajolla shore (stranden) och surfar, jag ångrar lite att jag inte åkte ner till stranden och badade för det är sjukt varmt idag!
Tror vi åker ner till starbucks eller nögot ställe i eftermiddag så vi iallafall hittar på nånting idag!
Ikväll blir det julmiddag och imorgon juldagen och då blir det fira ! :D


Ropongi <3

Har precis ätit på världens godaste restaurang! Kärlek!! Åt även kobe biff för första gången i mitt liv. Jag tror dem flesta vet vad det är men för er som inte vet så är kobe biff världens dyraste kött, kommer ifrån en speciel ko, som under hela sitt liv endast levt på öl och blivit masserad XD vet inte varför det är så jätte dyrt men det var gott, jag gillar ju inte kött så mycket men tyckte det var helt okej :p


Hahahah making turkey..

Just nu är jag i köket och alla håller på att försöka marinera kalkonen, slutar med att vi har kalkonen i en sop påse och 10 lite marinad i en annan sop påse!!
Men har ska vi få dem 10 liter marinad i samma påse som en 15 kilos kalkon? Virgil går till garaget i 10 minuter och kommer tillbaka med någon sorts cykel slang och säger "we can use this, I've cleaned it!" alla bah "NOOO!!"
Så vi tar ett deciliter mått och skopar över dom 10 literns marinad i den ena plastpåsen, men inser att de kommer läcka eftersom påsen nu väger 20 kg, så vi tar silvertejp över hela påsen och nu ser det ut som ett helvete, men gott blir det!!


Kollar på julkalender, vill ju inte missa slutet!


Älska kommentarer!

Det är kul att jag får lite kommentarer iallafall :D på min gamla deppblogg fick jag typ aaldrig det..
Nu ligger jag i sängen och typ tråkar, är så arg på janina så tänker inte vara i närheten av henne! Och hon är ute och badar så jag får väll stanna här..


Hemma från utc (westfields typ)

Har varit på utc som är ett köpcentrum dom senaste timmarna, dom har typ allt..
Macys, a&f, gap, hollister, american eagle, forever21, starbucks, victoria secret och maaassa annat..
Köpte typ INGET! Eller lite trosor på victoria secret och en tröja.. Och en american eagle t-shirt!

Nu ska jag äta, är såååå trött så ska nog sova snart! Hata jetlag något sjukt..


Åhh!!

Ligger ute i solen och steker, fast kommer inte bli brun alls, albino som jag är men jaja härligt för stunden XD


Åhh va skönt att vara framme!

Så himla skönt att vara framme!!
Först flög vi från arlanda till amsterdam och där filade vi starbucks, fett besviken på starbucks chailatte!!
Sen flög vi 8-9 timmar från Amsterdam till Detroit, på planer fick man jättemycket mat fast det var ju inte jättegott precis..
På flygplatsen i Detroit åkte vi runt lite med magnet tåg, och åt och kollade runt lite..

För er som aldrig varit i Usa så ska ni veta att det inte är roligt att gå igenom säkerhets kontrollerna på flygplatserna. Dom ska ställa frågor, kolla biljett och pass skit noga, ta fingeravtryck ta olika kort osv. För dom är typ rädda att alla är terrorister...

Sen i detroit var det självklart något fel på vårat flygplan så vi fick vänta några timmar, men sen kom vi iväg.. 4 timmar så var vi framme i san diego!

Nu ligger jag i sängen och ska duscha för efter mer än ett dygn på 4 olika flygplatser och 17 timmar på flygplan är man inte den fräschaste.. ;)

Bilder kommer, jag lovar!!


På arlanda!

Nu är jag på arlanda och äter baguette på UpperCrust, flyget går om typ en timme..

Bild från förra gången jag flög, fina paulinA XD


Nu åker jag!!

Hejdå snöiga, mysiga sverige!!!
Är på parkeringen nu och ska in på arlanda snart!


Åhhh

Kan inte söva ikväll heller.. Jag ska ju fan upp om 6 timmar och åka till arlanda!

Är fett otaggad på flyg för vi ska åka stockholm-amsterdam, amsterdam-detroit, detroit-san diego (karlefornien)

Men ska bli najs att komma fram!! :D


Godmorgon!

Åhh börjar om lite mindre än en timme men orkar inte lämna min varma säng, och andra lektionen ör idrott som jag ändå inte ska vara med på..

Jaja, ingen depp blogh här inte!!!!!!! Bara att tänka på mina fina vänner får mig att gå upp, och många av dom finns faktist i skolan så :D

Bild på fina sofia från julfesten :)


Dagens öga!

Fyfan vad jag har natt humor, inte för att det är natt nu.. Snarare eftermiddag men här ligger jag, idag IGEN! Och trååååkar med me, myself and I!! loools vad tråkigt vi 4 har!!!

Iallafaaaaaall.. Såhär ser mitt öga ut nu, det är bra igen!! Wehoo clap your hands yeeeaah.. Det svider bara LITE!

Hahaha fy farao vilken ful bild!! XD


Peddo..


Usa!

hehe har helt glömt att säga att på tisdag åker jag till usa! :D
ska fira jul och nyår där och det kommer bli jättebra, jag kommer inte blogga lika mycket men det blir ingen paus för det finns ju liksom internet där ;)

Vi är så jävla nära! nästa gång så vinner vi, de vet ja!

Hemma från matchen mot bele barkaby.. Tyvärr slutade matchen 6-2 till dom men det var ändå jämt!! jag spelade inget, eller kanske 2-3 byten men sen hoppade jag av pga att jag fått en boll i ögot och såg suddigt och mina ögon rann hela tiden eftersom det sved och sen har jag sträckt låret och ja.. det gör helt sjukt ont.. :(
Men vi var riktigt nära!! det stog 2-2 väldigt länge och det var tiktigt spännade, sen fick vi två utvisningar och då blev det 4-2, sen tog vi ut målvakten och matchen slutade 6-2!
Jag har INGA innebandy bilder.. så får bli en bild från älskade rumänien då jag var målvakt.. (jag var faktist ganska bra) :D

Match snart.. NERVÖS!!

Snart ska jag på match och de ska bli kul, fast är fett nervös men hoppas de går bra!!
Glömde även säga att vi fått nya matchkläder, fula..


Allt stämmer in.. PERFEKT!


Shululu

Nu har jag vaknat för typ en timme sen.. Tora, janina och mirre skulle till kyrkan, men när vi gick upp så besrämmde jag mig för att jag inte orkade och de va bra för det va inget idag så dom hade bara stått där ute i snönregnet!
I eftermiddag är det match mot bele, tagga! :D


No means of measure can define hus limitless love..


We're all on our way to Rhode island...

Ligger i soffan med huvudvärk och kollar på tv.. Är hur tröltt som helst, jag fattar inte.. För några veckor sedan gick jag och la mig vid 3 eller 4 på natten, så jag sov ca 4 timmar eller mindre på nätterna och ändå klarade jag mig hela dan, och inatt sov jag 10 timmar och nu har jag somnat flera gånger...

Helt sjukt onödigt inlägg men har inget annat att blogga om, ska ta en värkttablett och dusch och sen gå och lägga mig..

Lite bilder från dagen:


Fyfan vad bra vi är!!

Nu är jag hemma, vi vann matchen med 8-1 och jag gjorde 1 mål och 3 accister typ, var back i första halvlek och det gick faktist ganska bra, men sen blev jag forward och gjorde mål efter ca 30 sek så det är väll där jag hör hemma..

Nu är jag med tora, janina, mirre och zara och nu ska vi laga mat!

Tagga match imorn också!!

Bilden är på mig och elle, när vi sprang i spöregnet/snön!


Godmorgon!

Faaaaaaan va trött jag är.. Kan inte som na om heller, FML! Drev men mu ska jag bara ligga i min säng och dra mig i några timmar! Ska kolla igenom min mobil på händelser på fb, wordfeud, sms och allt som jag fick igår kväll och bara tryckte bort eftersom jag var upptagen med annat :p

Cp tråkig bild men det var den enda inte suddiga från min och stellas promenad från bussen eftersom stella skulla puttas hela tiden, men det va kul :D


Hälsade även på min säng!

Kom på att jag även träffade på min säng som jag "sov" i på över nattningen, eller ja.. Jag låg i den i 5 timmar och försökte sova men det gick inte, sen att jag hade ett sittunderlägg som kudde och en jacka som täcke hjälpt inte sömnen precis..

Tog iaf en bild på min älskade säng..
Det är zara som ligger på den och hon är lika lång som jag så ni kan ju tänka rr hur de var att sova där ;)


Grym julfest :D

Typ 12 åkte jag, sofia och zara hem från grindtorp så nu ska jag fixa mig och sen sova typ, har match imorn!

Iallafall ikväll har jag varit på ungdoms julfest me sofia, zara, christopher, niklas, oskar och david! Det va jätteroligt! Vi åt god mat och dansade och sen snackade man med massa!

Det va ca 40-50 pers där och kände inte alls många men man går runt och hälsar och pratar massa så märker man vad man har gemensamt, tex träffade jag toras gamla tränare, de kom vi fram till när vi stått och pratat i 10 min :p

Blev ett tråkigt inlägg men är trött lch har huvudvärk men lovar att blogga imorgon!


Vi repeterar på SOn..

Nu har vi so med johan, vi repeterar typ allt vi hållt på 7an och 8an..
Johan: "varför översvämmde gud världen? Ja, varför lackade han balle??"
Bästa läraren! Gonna miss u! <3
Nu ska vi se på rapport och nått om en 25 gammal rulltårta.. Nu ska dom äta den också! Fyfan..

Vet att jag laddat upp bilden förut, men den är på johan så!


Godnatt!!

Jag kommer inte somna på minst 3 timmar men säger godnatt iaf, jag kan inte sova på kvällarna längre och har ingen aning varför.. Imorn börjar jag klockan åtta, tagga! Och självklart har jag då lektion med min älskade Tony! Och självklar ligger jag efter 2 matteläxor, vilket enligt honom betyder att jag antagligen får gå om nian.. Kommer dock sakna tony lite nu när vi får en ny lärare, sampah eller vafan han hette..
Efter det är de NO och självklart har jag inte gjort labbrapporten.. Men får mejla in den på måndag eller nått.
Sen rullar dan förhoppningsvis på normalt..
Tog 2 min för mig att skriva ordet normalt eftersom jag har tagit autokorregering..
På kvällen träffar jag sofia i täby och sen drar vi på julfest med några saknade personer, ska bli skit kul!


Hoppas ni orkade läsa, blir några bilder från idag..


Dagen!!

Idag gick jag till skolan, även fast jag inte var helt frisk. Vart mest film och inte så mycket jobb, skönt!!
Efter åkte jag, tora, stella och mathilda till täby och åt och kollade runt lite!
Sen åkte jag och tränade, tror vi var 8 st +2 målvakter. Gabbi och ida (f96 målvakterna) var med i slutet och var utespelare, dom va jättebra!
Nu är jag hemma och har ätit fondue!! Skitgott <3


Tora la upp fulaste bilden

Tora la upp världens fulaste bild i förra inlägget.. Och skälvklart kan jag inte ta bort den så jag gör det sen..


Gästblogg tora

Nu ska vi se på gilbert grace på bilden ;) vi har vilarie också så det är chill, puss


Inget att blogga om, filmer vi ser på i skolan..

Nu i slutet på terminen gör man inte så mycket på lektionerna och därför ser vi mest på film.. Här är filmerna vi ser på eller precis sett i skolan;

Gilbert grape
Edward scissorhands
Stand by me
Nacho libre

Och ja, vår bildlärare är kär i johnny depp och därför är dom två översta filmer han i huvudrollen..

Och edward scissorhands, tips till er alla!!


Tack!

Det är kul att folk kommenterar! Tack ni som gjort det! :D
Smsade min tränare om jag fick spela i helgen även om jag inte tränar imorn, då har jag inte tränat på 2 veckor.. Ska iallafall testa att spela div 2 matchen och funkar det så spelar jag även super viktiga matchen mot bele barkaby!
Så imorn SKA jag vara frisk, inget snack om saken..

Bilden kanske är en smyggitt på min nya header, fast har inte bestämmt ännu, vad tycker ni? :)


Awkward..

Min mamma har tjejmiddag och de visste inte jag, eftersom jag duschade.. När jag kom ut ur duschen satte på mig trosor och en t-shirt och går ner, och där sitter alla och tittar på mig.. HAHAHA pinsamt!! XD jaja jag har ju vant mig vid att skämma ut mig på senaste tiden, men då blir ju livet mycket roligare!! ;)


KÖPA HEEEST, MANGE BJUDER!

Tror att alla har sett mange makers nya låt "mange bjuder", själv tycker jag det är den bästa hittils!! :D
Nu har jag ätit och snart ska jag duscha, nu ska jag bli frisk för fan!


Bilder från helgen!


Länkbyte!

Två jätte söta tjejer som har en jätte fin blogg med sjukt bra uppdatering!! gå in och kolla, ni kommer in ångra er! :D
tryck bilden eller på texten för att komma till deras blogg!

Sängen...

Ja, min dag får spenderas sängen idag igen.. Jobbigt för jag måste verkligen till täby c nån gång i veckan och köpa lite saker, kanske imorn innan träningen.. Ska fråga mathilda och stella :D

Jag måste verkligen bli frisk nu!! På fredag är de ungdomarnas julfest och på lördag match mot djurgården och på söndag bele!! Får inte missas!!


Godnatt!

Blogg.se appen har typ sitt eget liv och gör lite som den vill, ni kanske har märkt hur de saknas bilder och hur dom oftast kommer 2 gånger.. Jaja de får ni leva med XD

med det här inlägget säger jag god natt... Kommer antagligen stanna hemma imorn också men hoppas hag kan gå till skolan :p

Nu ska jag va lite mobbad och köra wordfeud, eftersom alla jag kör mot är äldre killar som tydligen bara kan köra på nätterna så får jag väll också gör det XD varför är jag så trött i skolan..?


Dag 05- favoritplagget ur garderoben

Gash, har bara fula kläder.. Men kanske min svarta jeans dom är så sköna och va så billiga i London!! Dock har sömmen spruckit lite när jag gled på golvet.. Hmm XD
På bilderna har jeansen och mitt linne från Prag! Och stellas fina blå tjocktröja :D


Tips!

Musikhjälpen! En gång om året "låser" 2-3 personer in sig i en glasbur i någon stad, i år är det ana-gina, kodjo akolor, jason diakite! Till glasburen kommer artister och hälsar på och spelar musik och lämnar saker och pratar.. Och sen får alla smsa en önskelåt och hur mycket man vill skänka, och sen går allt till flickor i afrika som inte får gå i skolan och mat och material till skolorna..

Och det är inte bara bra att dom samlar in pengar det är sjukt roligt också, för dom skämtar så mycket..

Dom är inlåsta i kanske 2 dygn och tjänar ihop minst 10000000!

Jag tycker iaf det är roligt att titta på så de är ett tips! :D


Underbart..

Är sjuuuk!! :( så kan inte gå till skolan och missar lucian och gröten (inte för att de spelade någon roll)!!
Jaja då kan jag i allafall uppdatera bloggen lite..
Med bilder från helgen om jag orkar släpa iväg mig till en dator..


Har jag annorlunda smak?

Alltid när jag tycker en kille är snygg tycker mina kompisar han är ful, och när jag ser en kille som är riktigt ful tycker mina kompisar han är snygg..

Så jag har typ annorlunda smak än de andra..

Det här är harry, enligt mig sjuuuukt snygg!! Så hjälp mig och kommentera vad ni tycker om Harry och jag kan länka till din blogg!


Nobody dies a virgin, life fucks us all up..

Om ni vill ha fler bilder på snygga killar är de bara att fortsätta kolla in på min blogg!

I know where to find them!


I'm bulletproof, nothing to loose..


Segaste dagen någonsin..

Gaash har aldrig varit så seg.. Höll på att somna på alla lektioner och hade mjukisbyxor, usch kändes som alla kollade :( efter skolan åkte jag, anna och stella till täby och kollade. Köpte ett iPhone skal men annars typ inget..
Sen åkte jag och stella hem och åt och typ snackade lite, sen åkte hon hem ich nu kommer jag somna i soffan så hejdå! ;)


Kluubba

Idag är jag, stella och anna jätte sega och ja o stellis har mjukis kläder.. Nu sitter vi och äter klubba och jätteosociala..


Svar till anna;

Jag hör det imorn om jag hinner för har igen data just nu! :(

Anna och stella är så himla gulliga och underbara, här är deras blogg www.stellaoanna.blogg.se


Tack :D

Tack för att ni kommenterar, de kanske inte är så många kommentarer men de blir ändå roligare att blogga då så tack ni så har kommenterat, och ni andra, KOMMENTERA!! XD


Hallöööö!! Svare meej!!! Verför du inte me linnea?? Varför????

Hahahahahhhah OMG jag dör!!! XD
Hahaha rubriken säger allt om gårdagen XD BUSRING IN MY <3 ASSÅ!! xD
Ska bli kul att träffa alla jag har busringt denna galna helg XD

iallafall! Sorry för dålig bloggning men jag har helt enkelt legat här i mitt rum och gjort ingenting de senaste timmarna så jag har inte haft tid.. Lol

Men gud vad brun jag va!! Och smal!! Orkar inte med mig själv just nu... Ciao


Sv;

Haha anna, va bra!! Länk till annas och julias blogg för att dom är väärldens finaste!! :D

Www.twino.blogg.se


Nån som vill utmana mig?? Ne..

Jag vet att jag är mobbad som jag kör wordfeud men jag är grym på de så måste ju köra!! Dom jag spelar mot nu!! (plus samuel men jag vann precis över honom så de gör inget att jag ligger under) nööööörd jag är XD


Dag 04- en resa jag minns

Oh herre har redan glömt bort att jag körde dom hör dagarna grejen.. Jaha, en resa jag minns. Åhh vem kunde inte gissa va svaret på den frågan va.. Rumänien!

Så jävla underbart! Även om landet är skabbigt och händer inte mycket så va jag där me underbara personer och herregud vad vi skrattade!! Älskar er! <3


3-1 me världens bästa tjejer!

Matchen idag mot älvsjö gick ju åt helvete för mig.. Men spelar ju med världens bästa tjejer så dom gjorde så vi vann!! Love u <3
Efter kom jag hem och åt, så nu blir det väll plugg resten av dan.. (jag kommer öppna boken och sen börja smsa med mina kompisar) för så pluggar jag...


Roligaste kvällen på länge!! <3

Så sjukt rolig kväll me stella, anna, klara, vilma och maja! Ni är bääst!! :D har skrattat så oehört mycket ikväll!! Berätta mer sen!! Och kommer bilder och förhoppnibgsvis videor för de är där allt roligt syns :D måste göras om säger jag bara!


Alla hatar oss XD

Jag och sofia dömde precis en match och alla skrek på oss hehe.. Nu har vi köpt mat och snart ska vi dömma en till match.. Vill inte!! :p
I morse kollade jag och tobias på zara när hon dansade och hon var jättebra!! :D


TEST

http://p.videofy.me/v/329251 för jag ör så jävla oteknisk :p


Godmorgon!

nu har ja vaknat.. XD snart ska jag äta och sen tigga skjuts till näsbypark centrum och kolla på när zara dansar för att hon bäst på att dansa!! och sen har jag ju sktrivit vad jag ska göra resten av dagen i ett annat inlägg.. I den här datan finns ett gammalt minneskort till min digitalkamera så blir väll en bilde därifrån :)
kvällen innan skolavslutningen!! ta mig tillbaka till värmen och sommalovet <3

Fan vad efter jag är men jaja

Kör lite wordfeud för att jag är efter.. Testade förut att köra på engeska mit en engelsk person och det gick mycket bättre, då vet jag vad jag ska satsa på i framtiden! XD

Min nuvarande spel


Planer för helgen..

Ingen kommer bry dig och orka lösa detta men jag skriver i iallafall..
Lördag: Först ska jag till näsbypark centrum med tobias och kolla på när zara dansar! Efter det åker jag till skarpängs hallen och dömmer 2 matcher med sofia! På kvällen pker jag ut till stella och firar lite jul me anna och stella, vi ska ha galet roligt!! :D
Söndag: vet inte om jag sover hos stella men om ja gör de får jag gå upp rätt tidigt och ta tåget till innebandyhallen och spelar match! Rå tagg :D


Bad boys

Nu är jag hemma med janina och vi har ätit thai!! <3 sen har vi spelat in lite videos, så galet roliga!! Xd

Och när kom upp låg lilla mysisen i min säng så myser med henne nu


Va ska man göra ikväll då..

Skulle träffa pauline men hon skulle typ ut och äta så det blev inget men ganska skönt för jag har ju varit sjuk och har huvudvärk nu såå XD det blir väll hemma kväll me janina :p

Dagen var helt okej i skolan, såg mest på film, slutet av food inc och början av stand by me! :) nu taggar jag till en rolig helg då de händer mycket, skriver mina planer sen.. Puss ! <3

Älskar dig tjejen


Engelska me kärran

Sitter på engelska lektionen och kollar på stand by me.. På vhs!!!!! :O om kerstin kommer in och märker att jag har mobilen är jag slaktad.. Så hejdå :D


@ so lektionen

Johan snackar på om slakteri och massa annat vidrigt.. När vi såg på film typ tog han basses mobil och höll på me den.. Kuul


Världens sötaste


Godnatt <3

Nu ligger jag i min säng och smsar, spelar spel, chattar och bloggar, MULITASKING SKILLS BRE! Men är dp trött eftet en lång och stressig men rolig dag! Bloggar imorgon när jag vaknar.
Har ingen bild som passar till inlägget så får bli en på min gullfia mathilda! <3


Dag 03- någon/något jag inte kan leva utan.

Hmm någon jag inte kan leva utan.. Min familj, mina vänner och mitt älskade innebandy lag.. Sakerna jag inte skulle kunna leva utan, anledningarna till att jag går upp på morgonen, lider timmarna i skolan och kämpar när jag mår som värst! Annars skulle inte mitt liv fungerar <3


Daagen

Blogg.se har inte funkat på hela dan men hoppas på att den funkar idag.. Idag har jag varit i skolan, sen tog jag, stella och mathilda tåget statoil och köpte baguette, nötter och dricka. Efter de gick vi till innebandyhallen och satt och snackade tills träningen började. Jag var inte med men stog i mål när catta tränade paulines storasyster. Jag sämre än i rumänien men det gick väll okej :p sen gick och catta och missade bussen och tåget och blabla tillslut kom vi till kyrkan och där träffade vi pauline och massa annat folk.. Efter gudstjänsten gick jag, catta och hennes kompisar som jag tror hette smilla, matilda och alma till fikarummet och köpte godis och pratade lite, efter typ 10 min säger en av tjejerna "nemen är det du som är yurijossan?" hahahhahahah dog XD

Wow vad ni fick mycket tråkiga händelser.. Förväntar mig att ni ska skriva ner allt i intessreblock..


Godnatt!

Godnatt! Nu ska jag sova och imorgon ska jag fanemej va frisk!! Btw så förstår jag om ingen orkar läsa inlägget under för det vart väääldigt cp när jag glömde ord på olika ställen osv. Men iallafall godnatt och ha de bäst!!


Min humor..

Jag har ganska annorlunda humor, sp jag tycker det mesta är roligt.. Men det beror på vilka jag är med, vissa människor kan jag inte vara rolig runt medans när jag är med vissa andra kan jag inte sluta skratta :D men min humor går ut på interna skämt, så om någon gör något eller säger något kopplar jag det till ett minne och sen så går det inte att sluta skratta XD så ja, med min humor är det ganska lätt att underhålla sig själv. Som bilden nedan dooog jag av skratt när jag såg för kom att tänka på på höstlovet när vi var på en flygplats och var det spegelväggar och så gick där (och pauline eller sofia) och såg helt normala ut och sen helt plötsligt byts spegeln till en sån här "kort fetto" spegel sen skrattade vi ihjäl oss XD WOW insåg precis hur sjukt jävla tråkigt det där lät.. Men kul var det. Så ni kan ju ana hur mycket jag skrattade åt dena bild..


Tack Tora! :D

Tora har gjort om i bloggen igen, taaack! :D nu gör jag typ inget.. Har typ blivit värre i halsen och orkar verkligen inte.. Får väll bli några till tekoppar till ikväll så de blir bättre! Och tydligen var det viktigt att alla gick på träningen imorn så måste va frisk! Annars får jag väll sitta brevid o titta på! :(

Vidrigaste bilden någonsin.. Osminkad, trött och skabbig..


Words that rimes with yes. Tess, that's a name..

Älskar rubriken <3 nu sitter jag och myyser me tessi i soffan!! Sååå söt är hon! Mår lite bättre nu men skulle defenetivt inte gått till skolan idag, bra val!! ;) nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på eftersom jag inte kan gå ut eller nått.. Alla smsar mig!! Så har jag nån att prata med! 073 156 34 12 <3


Dag 02- mina bästa vänner!

Gaash den här frågan alltid lika svår att svara på.. Men jag min bästa vänner är:

Anna Linder
Alicia Nordberg
Anna Thim
Tora Andreasson
Julia Andersson
Stella Hallberg
Mathilda Hagerborg
(random ordning!)

Men liksom det finns andra som jag är oftare med men de jag skrev är de som är jag någon gång har sagt är min bästavän!
JAG KÄNNER ATT JAG HAR GLÖMT NÅGON OCH OM DE ÄR DU SÅ ÄR DET INTE ATT VI INTE ÄR BÄSTA KOMPISAR, JAG ÄR SNURRIG!!


Svar

Haha svar till Tora: den är helt okej! ;) tack <3


Savior <3

Stannade hemma idag för jag kan inte svälja och har svårt att andas.. För en gångs skull så vill jag till doktorn men mamma sa att jag skulle ta nässpray, te, halstabbetter och sen bara vila så får vi väll se hur det går. Så ja nu sitter jag i soffan och dricker te, lyssnar på musik och lägger in nummer på min mobil, har de flesta från min gamla mobil på ett papper, men ni kan gärna ändå smsa till 073 156 34 12 så får jag nått att gör också :)


Fan...

Kommer antagligen inte gå till skolan, mår Inge bra alls :(
Blir väll sitta hemma och dricka chaitea och titta på shanedawsontv!! Stort tips till er alla! Jag har redan sett alla klipp minst 2 gånger (finns typ 1000) och jag kan inte sluta skratta! Så alla sök på shanedawsontv på youtube! Och om ni gillar de kan ni även se på shanedawsontv2 eller shane (iPhone Chanel) puuss! :D<3


.

Sitter framför julkalendern, och dricker chaitea! Har typ bihåleinflamation och feber.. Ska se om jag kan gå till skolan, vill inte missa mer men mår inte så bra heller :( nu ska jag förutsätta kolla, de är såååååå spännande.... Eller?


Myys

Ligger här i mitt mysiga rum som Tora och Stella pyntat :p snackar lite me Tobias och Jesper men är inte så insatt.. Har typ gömt vad vi pratar om XD men snart ska jag sova och de ska bli skönt för har så jävla ont huvudet :( puss <3


Testar blogg.se appen! :)

Hihi var ju tvungen att testa blogg.se appen även fast de flesta säger att den är rätt dålig.. Funkar bra än så länge :D


Länkar, vad ska jag blogga om?

Anna och stella: Hehe tack, var någon riktigt smart som kom på det ;p Haha tack för tipsen ;) <3
Tora: Hihi okej :D<3
Hihi, tack för ni kommenterade! :)

Vill du ha en länkning till din blogg?

Jag behöver hjälp! Vad ska jag blogga om??
Alla ni som kommenterar vad ni tycker får en länkning till er blogg, eller annat :D
Och snälla kommentera annars ocksåå för annars har jag inte aning om vad jag ska skriva om!
Ja.... en random bild från någon gång jag hade riktigt tråkigt!

Tack Tora!

Nu har tora fixat på bloggen! Tack sötnos <3
Tora har tagit bilden!

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!


Dag 01- Mina drömmar!

Jag drömmer om ett bra liv! hehe..
typ att man gör något man verkligen tycker om och älskar sig själv, för de är väll typ det livet handlar om..
Och bara så att ni vet kommer detta inte vara värsta känslomässiga bloggen!! de är bara nu XD
ful som satan men man måste ju bjuda på sig själv.

31 dagar!

Eftersom jag inte har något att blogga om än så länge så gör jag en sånn här! Det är inte säkert att det dom kommer liksom varje dag. kanske missar ién dag att skriva och då gör jag den nästa dag (oj va krångligt de blev). men aja så gör jag för mig kan man inte lita på..

Dag 01 - Mina drömmar
 
Dag 02 - Mina bästa vänner 
Dag 03 - Något/någon jag inte kan leva utan 
Dag 04 - En resa jag minns 
Dag 05 - Favoritplagget ur garderoben 
Dag 06 - Mitt tidigaste minne 
Dag 07 - Något jag tänker på hela tiden 
Dag 08 - Ett ögonblick värt att minnas 
Dag 09 - Min favoritplats
Dag 10 - Det här får mig att känna mig lycklig
Dag 11 - Det här får mig att skratta
Dag 12 - Något jag gör hela tiden
Dag 13 - Vad jag gillar med mig själv
Dag 14 - Mitt rum
Dag 15 - Favoritfotot
Dag 16 - Mitt favoritminne
Dag 17 - Det här får mig att må bättre
Dag 18 - Det här hade jag på mig idag
Dag 19 - Något jag ser fram emot
Dag 20 - Mina rädslor
Dag 21 - Det här är viktigt för mig
Dag 22 - Mina starka sidor
Dag 23 - Vad jag gillar att göra
Dag 24 - Det här är jag bra på
Dag 25 - Något jag hatar att göra
Dag 26 - Min favoritsport
Dag 27 - Det här glömmer jag aldrig
Dag 28 - Min familj
Dag 29 - 3 saker jag gjort idag
Dag 30 - Bästa fotot hittils
Dag 31 - Det här älskar jag att göra

Jag bloggar igen! ingen depp-blogg denna gång!! :D

Hej, jag ska NOG börja blogga igen för att mina kompisar vill att jag gör det! hihi
Vet dock inte riktigt vad jag ska blogga om för jag tror att nästan ingen av er vill läsa om mitt liv där de händer de mest handlar om träningar och skola.. VAD FAN VILL NI HA??? drev men vi får väll se va de blir ;)

SJUK OCH OSMINKAD! hahahah aldrig sett fulare.

RSS 2.0