Hemma

Är hemma nu har varit hos anna med stella, tora och anna! Vi har och hyrt film, snackat, ätit chips och haft det jättemysigt!!
Nu kollar jag på chuck och sen ska jag plugga.. :((
Puss :*


Orka mig.

Gick och la mig vid 1 och sen vaknar jag klockan 2 och tror att jag ska gå upp så jag duschar, sminkar mig osv. Sen märker jag jag sovit 1 fucking timme. OCH NU KAN JAG INTE SOMNA OM! Fml mode nuuuuuu.
Godnatt!!!


"sova är överskattat"

Haha minns att jag skrev det till mina kompisar när klockan va typ 2 på natten och var uppe och chattade precis som alla andra nätter dom 2-3 veckorna, saknar så sjukt :( nu är sova det enda jag gör, sova är mitt liv! Varje gång jag går upp på morgonen längtar jag till att få sova på kvällen, jag <3 sova mmmmmmm

Good night people, morgan style.


Äkta människor.

Sitter och kollar på äkta människor, det är ett nytt program på svt1! Tips till alla! Vet en som är med och ibland är det i täby :D om ni missade idag kan ni ju kolla på svt play! Eller kolla nästa söndag 21.00!!


Henkes imitation av en Tonåring mitt i puperteten är oslagbar.

Ni skulle bara veta!!!! Vi har pratat i 59 minuter och snart nytt rekord, lol vilka töntar vi är, speciellt henke.
Idag opererades jag och det var OK. Orkar inte berätta, men iallafall, nu sa henke att jag var lite fetare än honom, tack!
Snart ska jag sova, börjar 08.05 imorn och ska bli så jäkla härligt att stiga upp!!

Snark.


Hallååå

Nörd jag är. Är hemma, skulle egentligen ha gått frsm till lunch men orkade inte..


Bourne supremacy

Kollar på bourne supremacy på sexan just nu grym film! Ska operera min tand imorn så slipper gå till skolan och för sovmorgon, älska livet idag.
Dagen var okej men ingen vill veta detaljer, det VET jag!


Gnällar hos min mobbade blogg, classic.

Heeeeeeeej mobbade bloggen som ingen egentligen gillar!!!'
Sitter och skriker på efterblivna youtube som inte kan öppnas i kanal apparna och stannar så fort jag får ett sms eller någon gillar på insta och det är alltid en ruta högst upp på skärmen efter som folk gillar helaaa tiden!
Nu ska jag inge gnälla!! Hejdååå bloggen nu ska jag fortsätta gråta på youtube även fast jag älskar det sååååå


Hemma från cafeterian

Kunde inte blogga när jag var i innebandyhallen för dom har världshistoriens sämsta internet, och deras wifi funkar sämst!! Haha men bloggar nu, stog i 2 timmar och sålde ingenting, var bara en match som jag kollade på, det var killar som var ganska gamla men vet inte vilken serie det var, känner/ vet vilka några var som spelade så det var kul..
Nu ska jag göra labbrapport typ..

Sitter och kollar på "going deep with kassem g" rätt kul faktist men nog inte nästa youtube stjärna!


Godmorgon ångest..

Söndags ångesten här höhö.. Nu ligger jag i sängen och smsar och håller på med intsa, det är typ rätt jobbigt när alla gillar, kommenterar och följer xd tur att vi är tre annars skulle det inte funka, så alla följer Letsbefunny på insta om ni vill se roliga bilder!!
Idag ska jag stå i kafeterian, orkar inte...


Förlåååt guys!

Har inte bloggat på evigheter, sorry! Sitter nu på pizzerian med pauline och sofia! Matchen idag gick sämst!
Började med att vi inte visste om vi skulle köra abraham innan matchen, och vissa tyckte det och vissa inte det så alla blev lite arga på varandra och ett lag kan ju inte spela tillsammans om dom är på varandra så.. Men iallafall vi tar det nästa gång!!

Nu ska vi köpa godis, för vi är tjocka XD

Fiinaste


Sthepey

Skrev ett inlägg men lyckades tydligen inte ladda upp det, har gjort halva matteläxan och vill bara sova, sämst.


Skola o träning..

Skolan va okej, inget att berätta utom att min matte lärare skrämmer skiten ur mig, är så rädd och vill ha en till lektion med honom, någonsin :,(
Efter skola var det träning, kul!
Nu ska jag göra matteläxan annrs kommer matteläraren sameh att döda mig..
Sen blir det duschen och sen sova och drömma mardrömmar om sameh, fmlmode on :,(


Godmorgon!!

Gick upp halv sju och duschade och sånt, sen kom jag på att vi hade sovmorgon, jag älskar mig själv ibland asså...?? Så nu sitter jag i min säng och inte gör nått typ..
Och nu kom jag på att vi har musik idag istället för bild och jag är tondöv :,O
Och sen tror jag att det regnar ute, livet är allt hääärligt!

Ledsen för konstigt inlägg..


.

Tönt jag är som ligger och dricker monster och kollar på biggest loser, skönaste citat:
Kille: "hur kan man inte gå när det är så låg fart"
Tjej skriker: "meeh hallå, vi är feta??"

Feta människor är gulliga!
Hahahahahhaha celebraty fatbooth <333333


Dagen vaaa

Idag hade vi halvdag så efter drog vi till täby och åt på subway, fett.. Sen åkte jag och stella till stan och köpte skal, vi köpte fyra stycken som vi ska dela på!
1 silikon hello kitty med rosett, 1 ljusrosa glitter skal, 2 glittriga leopard skal, ett guld och ett blått! Sen åkte vi hem och lekte lite i lekparken, töntar som vi är... Sen åkte vi hem till mig och då hade jag inga nycklar, så jag kröp under huset och då ville inte stella komma och då ville inte jag gå och blablabla vi började bråka.. Haha men sen kom mamma hem och låste upp och då blev vi vänner, älskar dig!! <3

Sen hade ja utvecklings samtal som va helt okej typ..


Första skoldan och första träningen på en månad..

Dagen började me vanlig tråkig skola, fick två nya lärare, martin och sameh.. Båda verkade rätt dåliga..
Efter skolan åkte jag stella och julia ut till österskär och gjorde lite grejer sen åkte vi hem till mig, sen fick vi skjuts till träningen och jag var så sjukt dålig, har inte tränat på en månad och nu har jag ont ÖVERALLT!
Ingen bryr sig men lalallaall nu fick ni veta i alla fall!

Story of toras life! XD


Godnatt..

Sista natten på jullovet dårå! Har varit ett riktigt bra jullov förutom dom gångerna jag mått dåligt!
Nu ska jag försöka sova, måste verkligen somna annars kommer jag inte "våga" gå till skolan imorn, skulle inte klara av att svimma i skolan, fan vad hemskt! xD

Ser verkligen inte fram emot skolan, för är sämst! Men ska bli helt underbart att träffa alla mina underbara saknade kompisar!!

Jag har varit i usa 6-7 gånger typ och först nu märkte jag att det stog "in god we trust" på nästan alla deras mynt och sedlar! Det låter bra! :p hehe


HAHA mitt ansikte..

Det här kanske låter sjukt men fyfan vad runt mitt ansikte har blivit, kan bero på att jag blivit fetare (haha..) men ändå!

Någon annan som tänkt på det eller ser man inte skillnaden så mycket, kommentera!!
Och ja vet att båda bilderna är sjukt fula men i mitt försvar gick ja i sexan på den ena och den andra är jag halv sjuk och det blåser ute..!!


0 timmar sömn, operation och svimnings attack!

Klockan är 9 på morgonen och det här har hänt idag:
Sov inte någonting i natt, såg på film, how i met your mother, gamla shane dawson klipp och equals 3 och chattade me några.. Sen åkte ja till tandläkaren i sollentuna som berättade att jag ska operera i munnen, kul.. Och ska bli drogad in.. Wehoo längtar redan till 19 januari..
Efter ett tag hos tandläkaren blrjade hag må skit dåligt, blev jätte yr och och höll på att kräkas, allt blev suddigt, svettades och kunde inte hålla ögen öppna eller stå på benen, detta har hänt 3 gånger dom senaste veckorna och det är så jävla äckligt! Hoppas det blir bättre snart!
Ska vila nu och se om ja mår bättre, då åker jag förhoppningsvis till stan med bästa stella och anna, har saknat dom såå mycket!!

Här är snyggingarna!!!


Usa 2011-2012

Är jetlagad som fan så nu kan jag väll blogga även fast jag borde sova, ska upp klockan 6 imorn...
Resan började med att vi bodde typ en vecka i La jolla, san diego, CA. Där firade vi jul, chillade, var på stranden, badade i poolen osv.. mina sysslingar bor där och har ett jätte fint hus där vi fick bo!
Efter några dagar kom familjen larby till san diego efter att dom firat jul i new york! Då åkte vi och deras familj till los angeles och åkte på universal studios i hollywood och gjorde lite annat, vi såg mamman från twilight, 2 killar från true blood, och lite andra typ! coola XD
Efter los angeles åkte vi till santa barbra, jättefint ställe! på hotellet hade vi pool, där badade jag, janina, nora och line typ hela tiden i santa barbra, på nyårs kvällen åkte vi ner till goleta beach och åt middag, där fanns en skit läskig pir som vi gick ut på hahah...
Sen åkte vi några timmar bil och kollade på lite olika grejer i kalifornien och stannade på ett ställe som hette moonstone, hela staden var i stort sätt hotell, vi bodde på en gata med typ 10 hotell! men det var najs för alla hade olika godis automater så vi smög in på dom andra hotellen på kvällen.. busigt.. där hade vi också pool och badade där 1 eller 2 gånger. på kvällen var det ganska mörkt ute och dimmigt och kallt men ´vi fick för oss att gå ner och bada i havet, vi var så jävla taggade och bah "årets första dopp!!" men det blev inget för det var svinkallt och stenig botten s vi vågade inte..
sen lämnade vi moonstone och åkte till ett ställe som heter carmel, vi åkte runt ett tag och letade hotell inne i stan, men jag, line, janina och nora tvingade dom vuxna att välja ett hotell med pool, och det fick vi, carmel mission inn hette det och var inte så jätte fint men en stor pool och jacuzzi så! brevid carmel ligger en stad som heter monterey, där åt vi på bubba gump (tips till alla som åker till USA) och jag och nora köpte en barn rätt och då fick man med jell-o haha sjukt äkcligt men ändå gott XD (det är gele) jag råkade tappa nora jell-o på golvet haha... bild kommer!
sen åkte vi till San franssisco och bodde typ mitt på union square som är ett shopping ställe och där köpte vi ganska mycket, dom hade även ett westfields som var sjuuukt stort!! annars när vi var dr gick vi över galden gate bridge (hoppas alla vet vad det är, annars är man efterbliven) det var hemskt att gå!! och så åkte buss ner till sausalito och åt på cafe tutti XD sen drack vi starbucks som jag gjort typ 20 gånger mist den här resan..
vi åktes även spårvagn som tydligen san fransissco är känt för eftersom det är sjukt branta backar där, vi stog på kanten och när man mötte en bil på vägen var den typ fett nära men blablabla tror ni vill se lite bilder i stället!
tack nora, line, janina och alla andra för att vi hade så jävla kul dom här veckorna!! :D
ful bild men måste ju lägga upp nån på mig själv..
bror i la jolla!
mina fötter vid poolen
starbucks <3
en surfare på pacific beach..
line på pacific beach!
haha vi leker med småbarnen på la jolla shores!
fashion valley!
jag innan vår roadtrip, påsen är full med chips och godis..
ett dimmigt los angeles :(
universal studios <3
familjen larby och bohlin gillar starbucks!
jag, nora och line gick ner till stranden i LA..
Dimmiga venice beach frn taket på vårat hotell :(
Vi myser på taket i venice beach :D
janina i santa barbra!
nora och jag på nyårs afton!
piren på goleta beach!
vi ska till poolen i våra morgonrockar när vi va i moonstone..
HAHA jellon!
golden gate bridge! såg vilda delfiner för första gången!!
jag och soulmate på någon indisk resturang!
suddigt san fransissco från en brant backe..
vet att bilden är sne men ni kan ju tänke er hur brant det va..
har 1000 bilder till som jag kanske laddar upp någon annan gång, kanske inte.. puss!

Grym kväll igår, jetlagad som fan.. -.-

Igår var vi hos saga i norrtälje och det var massa där också, vi åt och snackade typ hela kvällen.. Var mest med janina, saga, erik, miranda och saga! Saga och miranda hade jag aldrig träffat förut men dom var roliga och jättesnälla!! Efter det åkte vi hem och jag gick och la mig för va så sjukt trött och nu har jag sovit i 17 timmar..i mitt huvud är klockan typ 6 på morgonen så vill sova mer! :(

Bjuder på en sjukt ful bild på mig!!!!!!! Just nu.. Den enda bilden hag har från sverige efter usa!!


Hemma!!

Kom hem igår, så fort jag kan blogga från en dator berättar jag om resan!!


RSS 2.0